Rea!

Wiper Premium P 70 S

Det ursprungliga priset var: 58500,00 kr.Det nuvarande priset är: 56500,00 kr.

Wiper Premium P 70 S är robotgräslipparen med lång klipptid mellan laddningarna – hela 7 timmar! Utrustad med en större kniv för att effektivisera klippningen. En riktig arbetsmyra i ur och skur. Med sin tysta, borstlösa motor stör den dig inte vid klippning under kvällar och nätter.

Artikelnr: 50-3060-10 Kategorier: ,

Utforska en ny nivå av effektivitet och bekvämlighet med vår avancerade robotgräsklippare, perfekt för stora gräsytor och trädgårdar med en imponerande klippkapacitet på upp till 7 000 m2. Medan du njuter av din tid på annat håll tar denna teknologiska arbetsmyra hand om din gräsmatta med precision och tillförlitlighet.

Med en imponerande klippkapacitet på upp till 7 000 m2 gör vår robotgräsklippare gräsklippning till en bris, vilket sparar dig tid och ansträngning. Oavsett om din trädgård är enkelt formad eller har komplexa områden, klarar denna innovativa maskin av att navigera smidigt för att ge en jämn klippning över hela ytan.

En av de mest imponerande funktionerna hos vår robotgräsklippare är dess långa klipptid mellan laddningarna - hela 7 timmar! Detta innebär att du kan lita på att den fortsätter att arbeta även på stora ytor utan avbrott. Med en större kniv som är utformad för att effektivisera klippningen, levererar den en imponerande prestanda oavsett terräng eller grästyp.

Tack vare den tysta, borstlösa motorn störs du inte av störande ljud när du klipper gräset, vilket gör den perfekt för användning även under kvällar och nätter när du vill njuta av lugnet i din trädgård. Dessutom erbjuder vår robotgräsklippare flera smarta funktioner för enkel styrning och övervakning.

Med Bluetooth-funktion kan du bekvämt styra och övervaka gräsklipparen via din smartphone, surfplatta eller Wiper Appen. Dessutom är den utrustad med en "hybridrobot" -funktion, vilket innebär att den kan styras både via angränsningskabel och GPS. Detta gör det möjligt för den att driva på ytor där signalstyrkan från angräningskabeln inte är tillräcklig, vilket ger dig ännu större flexibilitet och mångsidighet när det gäller klippning av din gräsmatta.

Med vår robotgräsklippare kan du njuta av en vackert klippt gräsmatta utan att behöva lägga ner tid och ansträngning. Luta dig tillbaka, slappna av och låt tekniken göra arbetet åt dig medan du njuter av en perfekt trimmad trädgård året runt.

Fungera utmärkt att koppla samman flera maskiner för större ytor såsom fotbollsplaner, parker m m.

Ytterligare information

Vikt 18,4 kg
Dimensioner 65 × 45 × 40 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.